Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακαινίζονται τα επείγοντα περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

Αναβαθμίζονται οι υποδομές για την καλύτερη λειτουργικότητα

Μετά από τρία χρόνια πιεστικής λειτουργίας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, έρχεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η διαδικασία της ανακαίνισης των υποδομών αλλά και αλλαγές στη διαμόρφωση του χώρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, στόχος είναι η καλύτερη λειτουργικότητα του χώρου ώστε να υποδέχεται και να εξυπηρετεί τους ασθενείς μέσα σε βελτιωμένες συνθήκες συμβάλλοντας στην άμεση και σαφώς καλύτερη αντιμετώπιση των περιστατικών.

Μεταξύ των εργασιών που προβλέπονται είναι η αλλαγή των πατωμάτων, η αλλαγή στη διαρρύθμιση και πολλά ακόμη. Να σημειωθεί ότι, ήδη έχει γίνει ένας προσεκτικός συντονισμός ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα χωρίς να σταματήσει η παροχή υπηρεσιών προς τους ασθενείς των επειγόντων. Επισημαίνεται δε ότι, πρόσφατα ανακαινίσθηκε και η πτέρυγα της βραχείας νοσηλείας. Οπότε με το έργο της ανακαίνισης και των ΤΕΠ ολοκληρώνεται η αναβάθμιση ενός από τα πλέον κρίσιμα τμήματα του Νοσοκομείου που υποδέχεται καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή