ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ Η ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ DS AUTOMOBILES ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ!

Η DS Automobiles σας προσκαλεί στα “παρασκήνια” της δημιουργίας ενός αυτοκινήτου, με δυο σειρές επεισοδίων που έχουν γυριστεί μέσα στο DS DESIGN STUDIO στο Παρίσι.

Μετά το “CONFIDENCE The art of the senses” στο οποίο αποκαλύφθηκαν στο κοινό τα μυστικά του DS DESIGN STUDIO στο Παρίσι, η DS Automobiles συνεχίζει με δύο σειρές επεισοδίων που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της ελεγχόμενης κυκλοφορίας των πολιτών.

Στην πρώτη σειρά επεισοδίων, καταδεικνύεται η προσπάθεια 15 ατόμων που αναμιγνύονται στη διαδικασία της σύλληψης, της εξέλιξης και της προϊόντικής τοποθέτησης. Από τους ίδιους μαθαίνουμε τις δυσκολίες, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τις χειρίζονται σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, που δεν έχει προηγούμενο για κανέναν. Από τη σχεδίαση του κάθε μοντέλου, την εξέλιξη και την μηχανολογική του προσέγγιση, έως την κατασκευή και την πώληση, οι άνθρωποι της DS Automobiles αποκαλύπτουν τα μυστικά της δουλειάς τους στα σύντομα video που προβάλλονται από τις επίσημες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της DS Automobiles.

Η δεύτερη σειρά, αποτελείται από video με γενικό τίτλο “Did you know?” και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους  ενδιαφερόμενους να μάθουν πολλές άγνωστες λεπτομέρειες, αλλά και να αναδειχθούν τα ξεχωριστά μοντέλα και οι υπηρεσίες της DS Automobiles.

Η πρώτη σειρά επεισοδίων, προβάλλεται ήδη από την Παρασκευή 3 Απριλίου.

Facebook: https://www.facebook.com/DSGreeceOfficial/

Instagram: https://www.instagram.com/ds_greece/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ds-automobiles-hellas

Youtube: https://www.youtube.com/channel/ds_greece

“Όπως και όλος ο υπόλοιπος πληθυσμός, έτσι και εμείς, αντιμετωπίζουμε κάθε μια από τις νέες προκλήσεις και είχαμε την ιδέα να μοιραστούμε τα στιγμιότυπα από τη ζωή μας στην Εταιρεία με όλους τους φίλους μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτά τα video, δίνουμε την ευκαιρία σε όλους όσους  θέλουν να μάθουν τι κρύβεται πίσω από τις διαδικασίες για την εξέλιξη κάποιου αυτοκινήτου, από τη σχεδίασή του σε λευκό χαρτί, μέχρι την πώλησή του. Επιπρόσθετα, αυτό που βλέπει κανείς μέσα από τα video αυτά, είναι η ευχαρίστηση που εισπράττουν οι γυναίκες και οι άντρες συνεργάτες της DS Automobiles στην καθημερινότητά τους. Αυτός είναι ένας νέος τρόπος για να δείξουμε πως είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και επαφή με τους πελάτες μας.”

 

Στέφανος Σιμωτάς©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή