Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα για το Περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλία

Στην «Παραγωγική Ανασυγκρότηση» της χώρας αφιερωμένο και με τίτλο «Η Θεσσαλία της επόμενης ημέρας».

Το διήμερο Τρίτη-Τετάρτη 10-11 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα το Περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλία αφιερωμένο στην «Παραγωγική Ανασυγκρότηση» της χώρας και με τίτλο «Η Θεσσαλία της επόμενης ημέρας».

Το Συνέδριο θα ξεκινήσει στις 4.30 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Larissa Imperial» και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Στις 5 το απόγευμα η κήρυξη της έναρξης του Συνεδρίου από τους Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γιώργο Κωτσό.

Στις 5.15 εναρκτήρια ομιλία από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη

Από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ η 1η παράλληλη συνεδρία «Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση», με ομιλητές τους Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου, τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννη Τσιρώνη, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλειο Κόκκαλη, την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και τον Γ. Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Χαράλαμπο Κασίμη.

Στην 2η παράλληλη συνεδρίαση «Επιχειρηματικότητα, Επενδύσεις και Αναπτυξιακή Πολιτική», ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας και ο Πρόεδρος της «Enterprise Greece» Χρήστος Στάϊκος.

Την επόμενη ημέρα από τις 10.30 το πρωί μέχρι την 1.30 το μεσημέρι στην 1η παράλληλη συνεδρία «Υποδομές, Περιβάλλον, Τουρισμός και Διαχείριση Υδατικών Πόρων», ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Στην 2η παράλληλη συνεδρία «Υποδομές και Πολιτική για την Υγεία», ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Από τις 2.30 το μεσημέρι έως τις 5.30 το απόγευμα στην 1η παράλληλη απογευματινή συνεδρία «Κοινωνική Πολιτική, Εργασιακές Σχέσεις και Αλληλέγγυα Οικονομία», ομιλητές θα είναι η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνια Αντωνοπούλου και η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Στην 2η παράλληλη απογευματινή συνεδρία «Παιδεία, Έρευνα και Οικονομία της Γνώσης», ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Φωτάκης.

Στις 6.30 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση, όπου στις 18.50 θα υπάρξει ο χαιρετισμός του Δημάρχου Λάρισας Απόστολου Καλογιάννη, στις 7 η ομιλία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και η αυλαία θα πέσει στις 7.30 με την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή