Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωσαν τον «πράσινο» Λούτζη τα «Τρίκαλα B.C Aries»

H KAE «Τρίκαλα B.C Aries», ανακοίνωσε την σύναψη συμφωνίας με τον Μιχάλη Λούντζη  για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.
Ο Μιχάλης Λούντζης γεννήθηκε  στις 4 Αυγούστου 1998, έχει ύψος 1.95 και αγωνίζεται στις θέσεις Point Guard και Shooting Guard.
Το 2014 και σε ηλικία μόλις 16 ετών ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε από τον Κρόνο Αγγίου Δημητρίου. 
Τις 2 πρώτες σεζόν του στον Παναθηναϊκό κατέκτησε με την εφηβική ομάδα, 2 Πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά πήρε συμμετοχές και στην πρώτη ομάδα μέλος της οποίας αποτέλεσε την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόμενος σε πρωτάθλημα, κύπελλο αλλά και Ευρωλίγκα. Συνολικά κατέκτησε πρωτάθλημα και 3 κύπελλα με τους «πράσινους».

Μάλιστα είναι ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης που κατέκτησε κύπελλο Ελλάδος έχοντας συμμετοχή στον τελικό το 2015.

Ο Μιχάλης Λούντζης έχει να επιδείξει  μία εξαιρετική πορεία με τις μικρές εθνικές ομάδες. Ήταν αρχηγός της Εθνικής Παίδων το 2014 και αυτή την στιγμή είναι μέλος τόσο της Εθνικής Ομάδας Εφήβων Κ-19 όσο και της Εθνικής Ομάδας Εφήβων Κ-18. Το καλοκαίρι του 2015 συμμετείχε με το εθνόσημο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κ-19 που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό κατακτώντας την 4η θέση. Επίσης το καλοκαίρι του 2015 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-18 στον Βόλο. 
Τον περασμένο μήνα συμμετείχε με την Εθνική Νέων Ανδρών στο  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη όπου η εθνική κατάφερε να τερματίσει 1η κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή