Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωση Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα για στήριξη στους παίκτες

Το ΔΣ του ερασιτέχνη Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, έχοντας πλήρη επίγνωση της δύσκολης κατάστασης, στην οποία δυστυχώς, για ακόμη μία φορά στην σύγχρονη ιστορία της, έχει περιέλθει η ομάδα μας, καλεί το σύνολο των φίλων της, να αποδείξει, στα δύσκολα πλέον, ότι η δύναμη της είναι ο κόσμος της.
Ο Α.Ο.Τ., περισσότερο από κάθε άλλη φορά, μας χρειάζεται όλους. Ήρθε η ώρα να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας στους δύο τιμημένους και ιστορικούς κύκλους.
Την Κυριακή 6 Μαρτίου έχουμε υποχρέωση και θα είμαστε όλοι στο γήπεδο, επιβραβεύοντας το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ανιδιοτέλεια αυτών, που με την στάση τους και την συμπεριφορά τους, κέρδισαν δικαιωματικά την συμπάθεια, τον θαυμασμό και τον έπαινο όλων μας.
Επειδή όμως μόνο ο καλός λόγος δεν αρκεί, αφού οι δυσκολίες και οι ανάγκες είναι γνωστές σε όλους, στηρίζουμε και οικονομικά την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο υπό αντίξοες συνθήκες αγωνίζεται να κρατήσει ζωντανή την ομάδα μας, την οποία κάποιοι, ηθελημένα ή αθέλητα, απαξίωσαν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους.
Ακόμη και όσοι δεν θα μπορέσουμε να δώσουμε το παρόν στο γήπεδο αγοράζουμε ένα εισιτήριο του αγώνα με την Βέροια.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε.
Τα χρήματα θα φτάσουν στους ποδοσφαιριστές μας, για να συντηρήσουν στοιχειωδώς τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους.
Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά και έχουμε χρέος σε αυτό.
Στο ραντεβού με την συλλογική ευθύνη κανείς δεν δικαιούται να γυρίσει την πλάτη.
Το ΔΣ του ερασιτέχνη Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ
Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή