Λάρισα

Ανακοίνωση σχετικά με προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω συγκέντρωσης αγροτών

6 Feb 2022

Λόγω της συγκέντρωσης αγροτών στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Νίκαιας (χ/θ 348+106) επί του Π.Α.Θ.Ε., από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι:

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από την 12.40΄ ώρα σήμερα (06-02-2022), λόγω της συγκέντρωσης αγροτών, στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 351+918) μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Μ. Μοναστηρίου (χ/θ 323+439) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

  • Όλα τα οχήματα που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στον Ανισόπεδο Κόμβο Μ. Μοναστηρίου (χ/θ 323+439 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918 του Π.Α.Θ.Ε.).
  • Όλα τα οχήματα που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μ. Μοναστηρίου (χ/θ 323+439 του Π.Α.Θ.Ε.).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών για την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Με έμφαση στην ανανέωση και τη συμμετοχή νέων μελών συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού Συλλόγου …
Δυναμική παρουσία του Δήμου Μετεώρων στην κοινή συνάντηση Γεωπάρκων στην Κόνιτσα

Δυναμική παρουσία του Δήμου Μετεώρων στην κοινή συνάντηση Γεωπάρκων στην Κόνιτσα

Με στόχο την κοινή ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, ο Δήμος Μετεώρων συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση των τριών Παγκόσμιων …
Ο Κώστας Μαράβας στον Εσπερινό του Αγίου Προκοπίου

Ο Κώστας Μαράβας στον Εσπερινό του Αγίου Προκοπίου

Παρουσία αιρετών και πιστών στον Εσπερινό και την Αρτοκλασία στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Προκοπίου …
«Μια Άλλη Θήβα» στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

«Μια Άλλη Θήβα» στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

Η sold out παράσταση του Σέρχιο Μπλάνκο ταξιδεύει στα Τρίκαλα για μία βραδιά …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.