Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωση σχετικά με την ύπαρξη κρούσματος κορωνοιού στον οικισμό Ρομα της Λάρισας

Σχετικά με τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε συμπολίτη μας που κατοικεί σε οικισμό Ρομά της πόλης της Λάρισας, από το Δήμο Λαρισαίων γίνονται γνωστά τα εξής:

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, επικοινώνησε άμεσα με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τον Καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, τους οποίους ενημέρωσε για τις ιδιαίτερες συνθήκες  που επικρατούν στην περιοχή. Σημειώνεται ότι ο Δήμος Λαρισαίων το  προηγούμενο διάστημα και πριν την επιβεβαίωση του κρούσματος υλοποίησε, εκτεταμένο πρόγραμμα καθαριότητας και απολυμάνσεων στον οικισμό των Ρομά και ταυτόχρονα έγιναν και γίνονται συνεχείς συστάσεις για την τήρηση των μέτρων προστασίας.

Από την πλευρά του ΕΟΔΥ, τονίστηκε ότι θα υπάρξει ιχνηλάτηση των επαφών του κρούσματος, ώστε στη συνέχεια να αξιολογηθούν τα δεδομένα.

Ο Δήμος παρακολουθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις εξελίξεις, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές και είναι  έτοιμος να συνδράμει στην υλοποίηση των αποφάσεων τους.

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή