Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωση του ΝΑΡ Τρικάλων για την απεργία στον ΟΤΕ

Η οργάνωση Τρικάλων του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, χαιρετίζει την δυναμική απεργία των εργαζομένων στον ΟΤΕ και στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα τους. Σε μια συγκυρία που η πολιτική κυβέρνησης Ε.Ε. και κεφαλαίου θέτουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία στο στόχαστρο, με την επίθεση στις δυνάμεις της εργασίας να εντείνεται, οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ δείχνουν το δρόμο του αγώνα κόντρα στην εργοδοσία.

Η εταιρεία, προσπαθώντας να βγάλει όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κέρδη, έχοντας ταυτόχρονα τις πιο σκληρές σχέσεις εργασίας, αρνείται μια Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που να έχει έστω τα στοιχειώδη εργατικά δικαιώματα και επιλέγει μονοετείς συμβάσεις, υποσχόμενη στους εργαζόμενους… απολύσεις και άθλιες συνθήκες. Την ίδια στιγμή είναι μια εταιρεία που ολοένα και περισσότερο πλουτίζει.

Ο αγώνας των εργαζομένων στον ΟΤΕ είναι δίκαιος και σημαντικός. Οι απεργιακές τους κινητοποιήσεις δείχνουν ότι η εργατική τάξη δε φοβάται και δεν τρομοκρατείται από τα εργοδοτικά τερτίπια και αυθαιρεσίες. Δείχνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα μας να αγωνιστούμε συλλογικά ως εργαζόμενοι ενάντια στην εργοδοσία, ενάντια στις πολιτικές που διαλύουν τις ζωές μας.

Η απεργία των εργαζομένων του ΟΤΕ πρέπει να στηριχθεί από τον κόσμο της εργασίας και τη νεολαία.  Να βρεθούμε στους δρόμους του αγώνα στο πλάι των εργαζομένων κάθε στιγμή, χαράσσοντας παράλληλα την πορεία για ένα αναγκαίο, σύγχρονο Νέο Εργατικό Κίνημα που θα είναι το αντίπαλο δέος της πολιτικής της κυβέρνησης, των εταιρειών, της Ε.Ε. και του κεφαλαίου.

Ν.Α.Ρ. για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση Τρικάλων

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή