Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στο πλαίσιο της βελτίωσης των συνθηκών κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο, προβαίνει σε ανανέωση της διαγράμμισής του κατά τμήματα, δίνοντας κατ’ αρχήν προτεραιότητα στο επαρχιακό δίκτυο και βελτιώνοντας επί του παρόντος την διαγράμμισή του.
Πραγματοποιούνται εργασίες διαγράμμισης σε τμήματα του επαρχιακού δικτύου του Δήμου Τρικκαίων από την Τοπική Κοινότητα Μεγάρχης μέχρι την Τοπική Κοινότητα Καλονερίου. 
Η διαγράμμιση είναι απολύτως απαραίτητη καθώς διευκολύνει την οδήγηση σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας. Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις εποπτεύονται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης δήλωσε ότι «Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο στον Νομό  και όπως επανειλημμένα έχει υπογραμμίσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός, σε αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο για την χώρα και κατ’ επέκταση για την Αυτοδιοίκηση, βασικό  μας μέλημα αποτελεί η κατά το δυνατό ασφαλέστερη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και των εμπορευμάτων».
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή