Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων: Με ποδήλατα (και) η Δημοτική Αστυνομία στα Τρίκαλα

Σε ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων, αναφέρονται τα εξής: 
«Κινητικότητα στη μετακίνηση στα Τρίκαλα, κινητικότητα και στην αστυνόμευση. Η Δημοτική Αστυνομία στον Δήμο Τρικκαίων κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα και με ποδήλατα! 
Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά στην πρωτεύουσα του ποδηλάτου, όπου και το επίπεδο του ανάγλυφου και οι μικρές – μεσαίες αποστάσεις βοηθούν.
Το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, άνδρες και γυναίκες, χρησιμοποιούν τα ποδήλατα (σύγχρονα και ταχύτατα) εναλλάξ με τις πεζές περιπολίες, τα μηχανάκια και – σε πολύ λιγότερες περιπτώσεις – τα αυτοκίνητα.
Εξάλλου, και κατά την Ευρωπαϊκή εβδομάδα Μετακίνησης – δράσεις για την οποία πραγματοποιεί ο Δήμος – η Δημοτική Αστυνομία «οδηγεί» τον τρόπο με τον οποίο συνίσταται να κυκλοφορούν οι τρικαλινοί. Σε συνδυασμό με την τεράστια χρήση των «κίτρινων ποδηλάτων» (των δωρεάν ποδηλάτων που παρέχει ο Δήμος) και με τα περίπου 30.000 ιδιόκτητα ποδήλατα στην πόλη, τα Τρίκαλα δίνουν το παράδειγμα για τη βιώσιμη κινητικότητα, την άθληση και την υγιεινή χρήση των «πράσινων» μέσων μετακίνησης».
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή