Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωση του Νοσοκομείου Τρικάλων για το σωληνωτό ταχυδρομείο

Μέχρι σήμερα το Γ.Ν. Τρικάλων είχε Σωληνωτό Ταχυδρομείο μόνο στο Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών. Πρόκειται για έναν γρήγορο τρόπο μεταφοράς αντικειμένων με σύστημα αέρα μέσα σε κάψουλες και βολίδες μέσω δικτύων και σωληνώσεων.

Από σήμερα ο Σωληνωτό Ταχυδρομείο επεκτάθηκε και τοποθετήθηκε σε όλους τους ορόφους και σε όλες τις Κλινικές στα πλαίσια βελτίωσης του επιπέδου υπηρεσιών και φροντίδας των ασθενών.

Μεταφορές αίματος, φαρμάκων και εξετάσεων γίνονται ταχύτατα και με ασφάλεια με το Σωληνωτό Ταχυδρομείο  και το νοσηλευτικό προσωπικό ελευθερώνεται από την πίεση και τη ρουτίνα της μεταφοράς και ασχολείται περισσότερο με τους ασθενείς παρέχοντας βελτιωμένες υπηρεσίες, εφόσον αποφεύγονται οι χρονοβόρες διαδικασίες και οι μετακινήσεις.

Το κατάλληλα σχεδιασμένο σύστημα Σωληνωτού Ταχυδρομείου στο Γ.Ν.Τρικάλων, μπορεί να αποτελεί λύση στις αυξανόμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένα σύγχρονο Νοσοκομείο και στην  ανάγκη που έχει για αύξηση της παραγωγικότητας και μείωση του κόστους λειτουργίας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή