Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους σας αποστείλαμε επιστολή σχετικά με την προβολή των οδοντιάτρων από τα ΜΜΕ.

Παρατηρείται ωστόσο το φαινόμενο κάποια μέσα-και ειδικά free press περιοδικό ποικίλης ύλης-να δημοσιεύουν συνεντεύξεις ιατρών και οδοντιάτρων.

Σας υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι βάσει της νομοθεσίας που διέπει την άσκηση του οδοντιατρικού επαγγέλματος κάθε άμεση ή έμμεση ενέργεια διαφήμισης ή δημοσιότητας απαγορεύεται.

Συνεπώς δημοσιεύσεις συναδέλφων οι οποίες υπερβαίνουν τα όρια της ενημέρωσης του κοινού για επιστημονικές εξελίξεις και ενέχουν χαρακτήρα προσωπικής προβολής του (και σε αυτές περιλαμβάνονται και η δημοσίευση της διεύθυνσης και των στοιχείων επικοινωνίας-τηλέφωνο,e-mail, ιστοσελίδα-η δημοσίευση φωτογραφιών του χώρου εργασίας και η αναφορά σε σπουδές και προσωπικά επιτεύγματα) είναι απολύτως παράνομες-πολλώ δε όταν δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας ή της υπεροχής του προβαλλομένου έναντι των υπολοίπων.

Σε κάθε περίπτωση θα σας παρακαλούσαμε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε δημοσίευση αναφορικά με μέλη μας να καθίσταται σαφές ότι τυγχάνουν της απολύτου εγκρίσεως του ΔΣ του συλλόγου μας. Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε αμφιβολίες είμαστε στη διάθεσή σας για διευκρινήσεις.

Επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι οι καταχωρήσεις που αφορούν αναγγελία έναρξης επαγγέλματος ή αλλαγής έδρας έχουν συγκεκριμένο τύπο (μονόστηλο 5cm) και περιεχόμενο (ονοματεπώνυμο, τίτλο και αναγνωρισμένη ειδικότητα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας και ώρες λειτουργίας, συμβάσεις με ταμεία καθώς και ακαδημαϊκούς τίτλους) και δημοσιεύονται για 6 και 3 μήνες αντίστοιχα.

Αναγκαζόμαστε να σας γνωστοποιήσουμε ότι επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

Ο πρόεδρος Ντουρτούνης Κωνσταντίνος

Ο γεν. γραμματέας Γαλάνης Βασίλειος

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή