Ανακοίνωση υποψηφίων της Πρωτοβουλίας στην Π.Ε. Τρικάλων

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρωτοβουλία» για την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού καθηγητής πανεπιστημίου Δημήτρης Κουρέτας σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Κουρέτας άσκησε κριτική στην περιφερειακή αρχή για το γεγονός ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας κατατάσσεται μόλις μια θέση πριν το τέλος στην απορρόφηση κονδυλίων για αναπτυξιακές και περιβαλλοντικές δράσεις, γεγονός που στερεί – όπως είπε – δυνατότητες από την περιφέρεια και τους ανθρώπους της.

Ο κ. Κουρέτας τόνισε επίσης ότι ο συνδυασμός του προτείνει ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης βασισμένο στην ένταξη της έρευνας και της τεχνολογίας στομοντέλο παραγωγής, ώστε οι παρεμβάσεις να παράγουν πολλαπλάσιο κοινωνικό και οικονομικό αποτέλεσμα. «Ατμομηχανή της ανάπτυξης μπορεί να γίνει ο πρωτογενής τομέας» είπε ο κ. Κουρέτας, σημειώνοντας παράλληλα πως στόχος πρέπει να είναι η βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων αγροδιατροφικών προϊόντων και η ενίσχυση των εξαγωγών τους.

Παρουσιάζοντας τους υποψήφιους της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων ο κ Κουρέτας τόνισε ότι πρόκειται για μια δυναμική ομάδα νέων ανθρώπων, διακεκριμένων στον επαγγελματικό τους χώρο, αλλά και καταξιωμένων στην κοινωνία, που πρεσβεύουν μια  νέα αντίληψη για την πολιτική, την κοινωνία και την ανάπτυξη του τόπου.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Τα ονόματα των υποψηφίων που ανακοίνωσε ο κ. Κουρέτας είναι:

  • Ρίτα Ζερβού, νοσηλεύτρια
  • Θάλεια Κερασειώτη δρ. Βιοχημικός
  • Γιάννης Κανής, μεσίτης
  • Ιωάννα Καρρά, Οικονομολόγος
  • Μαρία Γαλαζούλα, εικαστικός,
  • Μαρία Μπακλαβά, οικονομολόγος
  • Απόστολος Ρόσσιος, δημοσιογράφος
  • Λίζα Νικολαϊδου, γραμματέας συλλόγου Ποντίων Αργοναύτες Φαρκαδόνας.
admins
Author: admins

Share:
Σκάνδαλο επιδομάτων στην Καρδίτσα: Ζημιωμένο το δημόσιο κατά 3.6 εκατομμύρια ευρώ

Σκάνδαλο επιδομάτων στην Καρδίτσα: Ζημιωμένο το δημόσιο κατά 3.6 εκατομμύρια ευρώ

Συλλήψεις υπαλλήλων για παράνομη διανομή επιδομάτων σε πάνω από 2.000 άτομα χωρίς δικαιολογητικά …
ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ πρώην ΚΙΤΡΟΥΣ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ πρώην ΚΙΤΡΟΥΣ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ

Το Σάββατο 13 Ιουλίου τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Κίτρους …
«Συνέχεια Φεύγεις» Μια δυναμική μπαλάντα της Ιωάννας Καβρουλάκη που αγγίζει τις καρδιές μας

«Συνέχεια Φεύγεις» Μια δυναμική μπαλάντα της Ιωάννας Καβρουλάκη που αγγίζει τις καρδιές μας

Η Ιωάννα Καβρουλάκη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Συνέχεια Φεύγεις», μια καθηλωτική μπαλάντα που εντυπωσιάζει από το πρώτο …