Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοινώθηκαν τα μόρια για τους ειδικούς φρουρούς

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε τα μόρια που συγκεντρώνουν όλοι οι υποψήφιοι που πληρούν τα προσόντα για τις 1500 θέσεις Ειδικών Φρουρών.

Μπορείτε να δείτε εδώ την αναλυτική λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων και τη σειρά κατάταξης, ανάλογα με τα μόρια των υποψηφίων.

Όπως λέει και η προκήρυξη, οι υποψήφιοι έχουν προθεσμία 10 ημερών για την άσκηση ένστασης ενώπιον του Α.Σ.Ε.Π., η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης των πινάκων, δηλαδή αύριο.

Πλέον, θα ακολουθήσουν οι υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις, που θα γίνουν μέχρι και το τέλος του Σεπτέμβρη, όταν και θα ανακοινωθούν οι επιτυχόντες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Κατόπιν της δημοσίευσης των πινάκων των κατ΄ αρχήν πληρούντων τα προσόντα κατά φθίνουσα σειρά μορίων και αυτών που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη ως Ειδικοί Φρουροί, υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη, προβλέπεται δικαίωμα σε όλους τους/ις υποψηφίους/ες να ασκήσουν ένσταση κατά αυτών.

Η αποκλειστική προθεσμία και η διαδικασία υποβολής της ένστασης ορίζεται στην υποπαρ. 1 της παρ. Γ του κεφαλαίου V της υπ΄ αριθ. 6000/2/6270-ογ΄ από 06-08-2019 προκήρυξης.

Στην ένσταση δέον είναι να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του/ης υποψήφιου/ας, ο Α.Μ.Κ.Α., η κατηγορία για την οποία υπέβαλε αίτηση συμμετοχής, καθώς και η Διεύθυνση Αστυνομίας, σε υφιστάμενο Αστυνομικό Τμήμα της οποίας υπέβαλε αίτηση συμμετοχής»

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή