Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Διευθυντών στα Πειραματικά Σχολεία των Τρικάλων

Με απόφαση της αν. Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κας Βασιλικής Ζιάκα τοποθετούνται οι κάτωθι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις αντίστοιχες κενές θέσεις Διευθυντών/-ντριών των Πρότυπων Σχολείων (Π.Σ.) και Πειραματικών Σχολείων (ΠΕΙ.Σ.) της ΠΔΕ Θεσσαλίας, σύμφωνα με άρθρο 14 της με αριθμό 149720/Δ6/03-12-2022 Υ.Α. και θέμα «Ρύθμιση θεμάτων σχετικών με τη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης των Διευθυντών Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων» (Β ́6142), ως εξής:

Η θητεία των Διευθυντών/-ντριών Πρότυπων Σχολείων (Π.Σ.) και Πειραματικών Σχολείων (ΠΕΙ.Σ.) είναι τετραετής και λήγει στις 31-07-2027.

Οι τοποθετούμενοι/-ες Διευθυντές/-ντριες των Πρότυπων Σχολείων (Π.Σ.) και Πειραματικών Σχολείων (ΠΕΙ.Σ.) Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου μετά από τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023.

Οι Διευθυντές/-ντριες Πρότυπων Σχολείων (Π.Σ.) και Πειραματικών Σχολείων (ΠΕΙ.Σ.), για όσο διάστημα ασκούν τα καθήκοντά τους, λαμβάνουν το σύνολο των επιδομάτων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για τους Διευθυντές/-ντριες Σχολικών Μονάδων.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή