Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναμένεται επίσκεψη του υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στην Καλαμπάκα

Το πρόγραμμα καταρτίζεται υπό το βάρος των καταγγελιών συγγενούς θύματος ότι είναι αυτός που έδωσε εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη…

Τη Δευτέρα αναμένεται η επίσκεψη του υφυπουργού πολιτικής προστασίας Χρήστου Τριαντόπουλου στην Καλαμπάκα. Σκοπός της επίσκεψης είναι τα έργα αποκατάστασης μετά των Ντάνιελ.

Όλα αυτά βέβαια ισχύουν μέχρι στιγμής, βάσει ασφαλών πηγών του Trikalanews.gr.

Η επίσκεψη προγραμματίζεται υπό το βάρος καταγγελιών εις βάρος του Χρήστου Τριαντόπουλου από πλευράς συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, ότι είναι αυτός ο οποίος έδωσε εντολή να μπαζωθεί το σημείο του δυστυχήματος.

Πρόκειται για καταγγελία της Μαρίας Καρυστιανού σύμφωνα με την οποία, έχει έγγραφο όπου ο τότε περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, παραδέχεται ότι η εντολή δόθηκε από τον Χρ. Τριαντόπουλο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alert, η Μαρία Καρυστιανού δήλωσε ότι «εγώ έστειλα ένα εξώδικο στον κ. Αγοραστό και έλαβα μία απάντηση γραπτή, η οποία ανέφερε ότι «εγώ ακολουθούσα εντολές και ότι οι εντολές ήρθαν από τον κύριο Τριαντόπουλο, έγιναν δύο συνεδριάσεις και μου δόθηκε αυτή η εντολή».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή