Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναμένοντας την ανακατασκευή του κόμβου …καρμανιόλα

Καίριο ζήτημα για τους κατοίκους του Ριζαριού και όχι μόνο, αποτελεί η ανακατασκευή του σηματοδοτούμενου κόμβου στην είσοδο της συνοικίας, που δικαίως χαρακτηρίζεται …καρμανιόλα.

Τα τροχαία που έχουν καταγραφεί είναι αναρίθμητα, ενώ έχουν αφήσει πίσω τραυματίες αλλά και νεκρούς.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέων και Γονέων του χωριού «Άγιος Γεώργιος» έχει έρθει σε επαφή με τους αρμόδιους και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, ζητώντας βελτιωτικές παρεμβάσεις, όπως η κατασκευή σύγχρονου κυκλικού κυκλοφοριακού κόμβου, για να μπει επιτέλους τάξη και ασφάλεια.

Οι απαραίτητες ενέργειες έχουν γίνει, η μελέτη του έργου συντάχθηκε και διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες για έγκριση.

Ας ελπίσουμε να πάρει το «πράσινο φως» και κυρίως άμεσα, για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Εντωμεταξύ, το θέμα απασχόλησε την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου υπήρξαν ανησυχίες από πλευράς αντιπολίτευσης, τόσο από τον Δημήτρη Παπαθανασίου, όσο και από τον Θεόδωρο Σπανό σχετικά με τον τρόπο κατασκευής του συγκεκριμένου κόμβου.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr απαντώντας στις ανησυχίες των δύο δημοτικών συμβούλων ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ήταν απόλυτα καθησυχαστικός ότι σχεδιάζεται ότι ακριβώς προβλέπει η μελέτη, λέγοντας με έμφαση απευθυνόμενος στον κ. Παπαθανασίου «αν εσείς ως δικηγόρος ξέρετε κάτι περισσότερο από τους μελετητές, τότε πάω πάσο».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή