Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανανεωμένη και πολύπλευρη η νέα ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΤ

Νέα ιστοσελίδα βγήκε στον «αέρα» από τη ΔΕΥΑΤ.

Η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης ανανέωσε την ηλεκτρονική της παρουσία στον παγκόσμιο ιστό.

Η ιστοσελίδα αποτελεί ένα ακόμη «εργαλείο» για τη ενημέρωση των πολιτών και – κυρίως – την επικοινωνία μαζί τους.

Το πληροφοριακό υλικό που παρουσιάζεται, έχει δύο στόχους. Ο ένας, να βρίσκει ο πολίτης εύκολα και γρήγορα όσα αφορούν τις συνδέσεις, τα τιμολόγια, με έμφαση στο Κοινωνικό Τιμολόγιο, τις βλάβες, τους τρόπους πληρωμής, τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (i-bill και e-services). Ο δεύτερος, η ενημέρωση για θέματα έργων, προκηρύξεων, προμηθειών, η πορεία των έργων.

Ιδιαίτερης προσοχής τυγχάνουν δύο σύνδεσμοι: αυτός για την ποιότητα νερού με τις σχετικές επιστημονικές μετρήσεις και αυτός για τη γενικότερη δράση της ΔΕΥΑΤ σε θέματα περιβάλλοντος.

Ο πρόεδρος της επιχείρησης Ακης Αναστασίου ευχαρίστησε αρχικώς «όλους και όλες που εργάστηκαν για αυτή τη νέα μας ηλεκτρονική ταυτότητα». Και τόνισε ότι «η ιστοσελίδα αποτυπώνει το τεράστιο έργο της ΔΕΥΑΤ όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, με δεκάδες έργα εκατομμυρίων ευρώ, τόσο στην ύδρευση όσο και στην αποχέτευση, στα Τρίκαλα και τα χωριά μας. Με την ιστοσελίδα εκσυγχρονίζουμε τους τρόπους επικοινωνίας μας τον πολίτη, ο οποίος είναι, άλλωστε ο αποδέκτης κάθε μας προσπάθειας για καλύτερη παροχή υπηρεσιών».

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή