Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανανέωση και νέες δραστηριότητες στα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων

Άλλες 5 δραστηριότητες εξασφάλισαν τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων για τα εκατοντάδες παιδιά που και φέτος θα απασχοληθούν δημιουργικά κατά τις απογευματινές ώρες.

Η ρομποτική (με κατασκευές και πληροφορική), το Σκάκι, η Τοξοβολία, το Πινγκ πονγκ και το Μπάτμιντον, είναι αθλήματα και εκπαιδευτικές δράσεις που θα προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες που προσφέρουν τα τρία ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων στα Τρίκαλα.
Με τον τρόπο αυτόν, κάθε παιδί θα έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει και να αξιοποιήσει τις δεξιότητές του. Σε ένα ασφαλές, προσεγμένο και ευχάριστο περιβάλλον των τριών σχολείων που φιλοξενούν τα ΚΔΑΠ, εκπαιδευτικοί πλήρως ενημερωμένοι/ες  προσφέρουν συνεχή απασχόληση και δημιουργική μάθηση στα παιδιά, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Οι νέες αυτές δραστηριότητες προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες του παιχνιδιού, του αθλητισμού, της ζωγραφικής, της μουσικής, του θεάτρου, του χορού, των τεχνών γενικότερα, της πληροφορικής, της τεχνολογίας, του περιβάλλοντος.

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων, με περισσότερα από 20 χρόνια προσφοράς, είναι:
ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ» στο 10ο Δημοτικό – τηλ. 2431077330

ΚΔΑΠ «ΦΡΟΥΡΙΟ» στο 1ο Δημοτικό –  τηλ. 2431079626

ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ» στην πλατεία του Σταθμού – τηλ. 2431079550

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 θα ανακοινωθούν από την ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης»

 

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή