Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναστασίου: Δεν υπάρχει κανένα θέμα ποιότητας του νερού στα Τρίκαλα

Την απάντησή του στο δημοσίευμα των «Νέων» που καταδεικνύει τα Τρίκαλα σαν μια περιοχή με νερό κακής ποιότητας γεμάτο νιτρικά και άλατα, έδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΑΥΤ, Άκης Αναστασίου χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα… περίεργο.

Ο κ. Αναστασίου μίλησε στον FM100 και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι ένα ξαφνικό δημοσίευμα… που προσωπικά μου εγείρει κάποιες απορίες. Θα ήθελα να δω την μελέτη που βασίζεται διότι θεωρώ ότι δεν το άρθρο δεν είναι αξιόπιστο.

Ήδη εμείς σαν ΔΕΥΑΤ εδώ και 15 ημέρες είχαμε βγάλει την μελέτη, το master plan για την πρόβλεψη της ποιότητας του νερού. Τώρα για περιοχές με νιτρικά και άλατα που αναφέρει το ρεπορτάζ, σίγουρα δεν είναι ο Δήμος Τρικκαίων που έχει από το ποιοτικότερο νερό στη χώρα. Ειλικρινά δεν ξέρω που έχει βασιστεί όλο αυτό το δημοσίευμα.

Εξάλλου οι μετρήσεις στα Τρίκαλα έχουν δείξει πως το νερό είναι καλό. Το ψάξαμε πριν από 15 ημέρες.. Υπάρχει και σχετικό δημοσίευμα γι αυτό. Δεν υπάρχει κανένα θέμα ποιότητας του νερού».

Επίσης για του λόγου το αληθές τόνισε πως οι μετρήσεις που κάνει η ΔΕΑΥΤ είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της.

«Όλοι οι δημότες μπορούν να μπουν στο σαιτ της ΔΕΥΑΤ και να βλέπουν τις μετρήσεις που γίνονται κάθε μέρα. Ειλικρινά το συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρω που βασίστηκε αλλά στις μετρήσεις που έχουμε κάνει και κάνουμε καθημερινά… έχουν δείξει ότι έχουμε πόσιμο νερό και μάλιστα είμαστε μια από τις καλύτερες περιοχές στην Ελλάδα»

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή