Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναστάτωση στο κέντρο της Λάρισας: Τα κλάματα της γυναίκας και το περίεργο τηλεφώνημα… (φωτό)

Αρκετά μεγάλη αστυνομική δύναμη έσπευσε το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Πηνειού, στο κέντρο της Λάρισας, πλησίον της πλατείας Εβραίων Μαρτύρων, όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα κατέβηκε στον δρόμο ταραγμένη από το διαμέρισμά της κλαίγοντας.

Η γυναίκα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, δέχτηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα, όπου άγνωστοι της έλεγαν ότι η κόρη της χρειάζεται βοήθεια και πρέπει να κάνει εγχείρηση το συντομότερο δυνατό.

Της ζήτησαν χρήματα και να σπεύσει σε συγκεκριμένο σημείο μαζί με την ταυτότητά της. Στην αρχή η ηλικιωμένη ταράχτηκε, αλλά πολύ σύντομα σκέφτηκε ότι θα έπρεπε η ίδια η κόρη της να την είχε πάρει τηλέφωνο και αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για απάτη, οπότε και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο με αρκετούς άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η γυναίκα ήταν πολύ ταραγμένη και ξέσπασε σε κλάματα συνομιλώντας με τους αστυνομικούς και με τους περίοικους που συγκεντρώθηκαν στο σημείο.

Πρόκειται για μια ακόμη από τις συνηθισμένες πλέον περιπτώσεις συμμοριών που προσπαθούν με τον συγκεκριμένο τρόπο του δήθεν ατυχήματος οικείου προσώπου του θύματος, να εξαπατήσουν ηλικιωμένους αποσπώντας τους χρήματα.

Ευτυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση η ηλικιωμένη σκέφτηκε έξυπνα και έκανε το ορθό ειδοποιώντας την αστυνομία.

Πηγή: onlarissa.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή