Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανατροπή με Ρούσσα – Μια αποχώρηση από τον ΑΟ Τρίκαλα

Παρά το γεγονός ότι ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε χθες πως ο Τάκης Ρούσσας δεν θα συμμετέχει στην προπόνηση για λόγους υγείας, οι χθεσινοβραδινές εξετάσεις που έκανε, βγήκαν καθαρές, με συνέπεια ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα να βρίσκεται κανονικά σήμερα στην προπόνηση.

Από εκεί και πέρα να σημειωθεί πως οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση στη Ζάκυνθο, όπου δεν υπολογίζεται ο Χρήστος Νιάρος (τον ποδοσφαιριστή εξέτασε σήμερα ο γιατρός της ομάδας Θανάσης Κουτής) αλλά και ο Μανώλης Μπολάκης, ο οποίος δεν συμμετέχει στις προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα και θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ ο Χρήστος Κατσαντώνης ταλαιπωρείται από ίωση.

Όσο αφορά τον Γκιντεόν Ζούμα γίνεται αγώνας δρόμου να εκδοθεί το δελτίο του και να είναι ο ποδοσφαιριστής στην διάθεση των προπονητών την Κυριακή.

Ρούσσας: “Στο μυαλό μας η Ζάκυνθος”
Γεμάτο , εκ νέου, το προπονητικό τιμ του ΑΟ Τρίκαλα, αφού στην προπόνηση της Παρασκευής επέστρεψε ο Τάκης Ρούσσας, ο οποίος έγινε δεχτός με χαρά από όλους στην οικογένεια του ΑΟΤ.
Ο έμπειρος προπονητής πέρασε άμεσα το μικροπρόβλημα αδιαθεσίας και βέβαια θα είναι κανονικά στο πλάι του Στέλιου Αρσένου για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Ζάκυνθο.
Ο Τάκης Ρούσσας στις δηλώσεις του τόνισε ότι ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που είχε και πλέον η σκέψη του είναι στον αγώνα της Κυριακής. Τόνισε ότι ο ΑΟΤ σέβεται κάθε αντίπαλο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι σε κάθε αγώνα στοχεύει στη νίκη για να υλοποιηθεί ο στόχος.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή