Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανατροπή νταλίκας στις στροφές Δομοκού – Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός

Τροχαίο συνέβη, πριν λίγη ώρα, στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας – Δομοκού, στις στροφές, όταν νταλίκα βγήκε από την πορεία της και ανετράπη, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός της.

Σύμφωνα με τον 24χρονο οδηγό, η νταλίκα κατέβαινε από το Δομοκό, όταν έχασε τα φρένα, με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να ανατραπεί.

Ευτυχώς, το όχημα σταμάτησε στο υψωματάκι που υπάρχει στο σημείο, αποφεύγοντας τα χειρότερα, αφού λίγο πιο κάτω θα μπορούσε να πέσει στον γκρεμό.

Κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, το δεξί πόδι του οδηγού πιάστηκε στα πεντάλ του οχήματος, τα οποία είχαν λυγίσει, εγκλωβίζοντάς τον στο εσωτερικό του κατεστραμμένου κουβουκλίου της νταλίκας.

Άμεσα προσπάθησαν να βοηθήσουν διερχόμενοι οδηγοί, αλλά χρειάστηκε η επέμβαση της 7ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστεί με ασφαλή τρόπο ο νεαρός οδηγός.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας για προληπτικούς λόγους, με την Τροχαία Λαμίας να προσπαθεί να διευθετήσει την κίνηση στον δρόμο.

Πηγή: lamiareport.gr

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή