Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανατροπή: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου

Οι συντάξεις Μαρτίου θα πληρωθούν νωρίτερα από ότι συνήθως, αλλά θα περιλαμβάνουν και αναδρομικά, καθώς υπάρχει η αργία της Καθαράς Δευτέρας.

Στα πόσα των συντάξεων Μαρτίου θα περιλαμβάνεται και αναδρομικά το ποσό το οποίο αντιστοιχεί στην αύξηση 7,75% για τον μήνα Ιανουάριο που δεν έχει πληρωθεί.

Στις κατηγορίες των πολλών ετών ασφάλισης (40ετία) και των υψηλών μισθών δεν συναντώνται και πολλές προσωπικές διαφορές, οπότε οι αυξήσεις είναι καθαρές στην τσέπη των συνταξιούχων. Οσοι είχαν συνταξιοδοτηθεί πριν από τον 5/2016 και διατηρούν μεγάλη προσωπική διαφορά είδαν μόνο λογιστικές αυξήσεις καθώς η αύξηση απορροφάται από την προσωπική διαφορά.

Οι συνταξιούχοι αναμένεται να δουν τη σύνταξη που τους αναλογεί στην τράπεζά τους το τριήμερο 22-24 Φεβρουαρίου, διάστημα κατά το οποίο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι καταβολές των χρημάτων.

Συγκεκριμένα:

-Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα Τρίτης.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Πέμπτης.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή