Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού νεογνού στην Λάρισα: Η μητέρα του το πέταξε στα σκουπίδια

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση του νεκρού νεογνού που εντοπίστηκε θαμμένο σε αγροτική περιοχή στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η 38χρονη μητέρα του, αφού το γέννησε, το πέταξε στα σκουπίδια και ύστερα μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με έντονους πόνους και αιμορραγία. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως τα συμπτώματα οφείλονταν σε τοκετό.

Μάλιστα, η 38χρονη αντιμετώπιζε σοβαρό κίνδυνο, καθώς είχε περιέλθει σε σηπτική κατάσταση, με αποτέλεσμα να γίνει εισαγωγή της σε ΜΕΘ.

Οι έρευνες της Αστυνομίας αποκάλυψαν πως η 38χρονη γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της στα Καλύβια Ελασσόνας και στη συνέχεια το πέταξε σε κάδο απορριμάτων.

Κατόπιν, φέρεται πως η οικογένειά της πήρε το μωρό από τον κάδο και το έθαψε σε αγροτική περιοχή, δύο χιλιόμετρα έξω από το χωριό.

Την Πέμπτη το απόγευμα, οι αστυνομικοί πήγαν με την οικογένεια στο σημείο, όπου και προχώρησαν σε εκταφή του βρέφους. Από την πρώτη εξέταση προέκυψε ότι το βρέφος που ήταν αγοράκι είχε χτυπήματα στο κεφάλι και σηπτικά φαινόμενα στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα σημάδια αυτά παραπέμπουν σε ενδομήτριο θάνατο, κοινώς το μωρό γεννήθηκε νεκρό.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή