Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναβίωσαν στιγμές του δυστυχήματος με θύμα 21χρονο στον Βόλο

Σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή και αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου, καταδίκασε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια Βολιώτισσα επαγγελματία, που κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με το magnesianews.gr κρίθηκε ένοχη για συνυπευθυνότητα σε τροχαίο δυστύχημα στις Αλυκές, στο ύψος του Σωρού, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 21χρονο αθλητή.

Ο 21χρονος δεν είχε άδεια οδήγησης, δεν φορούσε προστατευτικό κράνος και είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, με την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε.

«Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος», κατέθεσε η κατηγορούμενη.

Το δυστύχημα έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2020, στο 7ο χιλιόμετρο της οδού Βόλου-Μικροθηβών.

Ο 21χρονος ήταν αθλητής του μπάσκετ και η οδηγός του αυτοκινήτου γνωστή επαγγελματίας του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός είχε ξεκινήσει με τη μοτοσικλέτα 1.000 κυβικών φίλου του από τον Βόλο προς Ν. Αγχίαλο, ενώ τον ακολουθούσαν άλλοι φίλοι του με δίκυκλα.

Στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Βόλου-Μικροθηβών, στο ύψος των Αλυκών, γύρω στις 00.45’ μετά τα μεσάνυχτα, φέρεται να βρέθηκε δίπλα στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, που κινούνταν επίσης στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο μοτοσικλετιστής προσπάθησε να προσπεράσει, αλλά είδε να έρχεται αντιθέτως κινούμενο όχημα και έστριψε το τιμόνι της μοτοσικλέτας δεξιά, με αποτέλεσμα να βρει πάνω στο αριστερό μπροστινό μέρος του ΙΧ, που κινούνταν παράλληλα προς αυτόν.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν μια μάζα σιδηρικών καθώς η μοτοσικλέτα, κυριολεκτικά καρφώθηκε στον αριστερό μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο τραγικός θάνατος του νεαρού και ο τραυματισμός της οδηγού.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή