Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναζητώντας στα Τρίκαλα το νόημα… των εκλογών!

Στις δημόσιες υπηρεσίες δεν ζητάνε ψήφους αλλά μαθαίνουν τα προβλήματα που ταλαιπωρούν εργαζόμενους και πολίτες

Πολλά είναι αυτά που θα ακούσουμε και θα δούμε προεκλογικά. Λίγα βέβαια είναι αυτά που θα προκαλέσουν την έκπληξή μας (αρνητικά ή θετικά). Να που σήμερα ακούσαμε ότι στις υπηρεσίες οι υποψήφιοι πάνε να μαζέψουν ψήφους από τους εργαζόμενους σε αυτές!

Ομολογουμένως αυτό ήταν μια έκπληξη. Μπορεί κανείς να πει ότι είμαστε αθεράπευτα ρομαντικοί…, πιστεύουμε όμως ότι οι υπηρεσίες δεν είναι ένα σακί λιγοστών ψηφοφόρων, αλλά μια αφορμή να μάθει ο κάθε υποψήφιος ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και όσοι πολίτες απευθύνονται σε αυτές.

Για παράδειγμα, όταν η Ελλάδα καίγεται εδώ και πολλά καλοκαίρια, έχει ένα νόημα ένας υποψήφιος να αναρωτηθεί και να ρωτήσει όσους υπηρετούν την Πολιτική Προστασία και  την Πυροσβεστική γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό, τι χρειάζεται για να μη ξανασυμβεί.

Όταν οι συμπαθείς χωριανοί …παραπονιούνται ότι βρίσκονται επί μήνες σε λίστες αναμονής για την έγκριση των συντάξεων, έχει σημασία να επισκεφτεί κανείς τον ΕΦΚΑ για να δει πώς λειτουργεί, υπό ποιες συνθήκες και πιέσεις.

Οι υπηρεσίες λοιπόν είναι μια καλή αρχή για έναν υποψήφιο για να μάθει όσα πρέπει να γνωρίζει όταν και εάν με το καλό εκλεγεί μιας και το κληρονομικό χάρισμα δεν μπορεί να βοηθήσει σε αυτές τις περιπτώσεις…

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή