Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναζητώντας …ευρώπουλα και με απόντα τον …Μιχαλάκη

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Τρικάλων παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη.

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας ήταν αυτός που εκπροσώπησε τελικά την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στην σύσκεψη στο Δημαρχείο Τρικάλων παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, μια σύσκεψη που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν τηρήθηκε το …πρωτόκολλο και δεν έγινε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Ούτε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης εμφανίστηκε στην σύσκεψη και τον εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μέμηλας, σε αυτό το κάλεσμα που υπήρξε από την Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, σε Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχους του Νομού.
Φυσικά, εκεί ήταν ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, οι Δήμαρχοί Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης και Πύλης Κώστας Μαράβας.

Παρουσία των 3 Βουλευτών Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, οι Αυτοδιοικητικοί, εξέφρασαν κλασικά ζητήματα διαχείρισης των Δήμων με αιχμή του δόρατος την απουσία χρημάτων, ενώ το μυαλό αρκετών εκ των Αυτοδιοικητικών ήταν στο τι μπορεί να έχει στο …μυαλό του ο Υπουργός για τον νέο «Καλλικράτη» και για την …απλή αναλογική.

Πάντως για τον κ. Παπαστεργίου, δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει ο Υπουργός από το Δημαρχείο, χωρίς να του δείξει τα …κουμπιά στο control room στο ισόγειο του Δημαρχείου…
  
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή