Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανδρέας Μικρούτσικος: Άσχημες εξελίξεις με την υγεία του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, παραμένει για έκτη ημέρα ο Αντρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής εισήχθη εσπευσμένα στην ΜΕΘ την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και σήμερα οι θεράποντες γιατροί του επρόκειτο να προσπαθούσαν να τον ξυπνήσουν, ωστόσο αυτό τελικά δεν έγινε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διαδικασία αποσωλήνωσής του δεν προχώρησε και όπως όλα δείχνουν θα γίνει αύριο.

«Δεν έγινε τελικά σήμερα η αποσωλήνωσή του. Αύριο θα γίνει αλλά δεν έχουμε κάποιο νεότερο. Η κατάστασή του παραμένει σταθερή», είπε στο TLIFE η σύντροφος του, Έλενα Μαστραγγελή, που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του. Επίσης, δίπλα του σαν φύλακας – άγγελος βρίσκεται και ο γιος του, Στέργιος Μικρούτσικος.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε το πρωί στην έναρξη της εκπομπής «Super Κατερίνα» να πει δυο λόγια σχετικά με την κατάσταση υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ύστερα από τα δεκάδες μηνύματα που έχει δεχτεί.

«Να ξεκινήσω με κάτι πολύ σημαντικό γιατί έχετε στείλει άπειρα μηνύματα σε μένα και στην εκπομπή. Η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι σταθερή. Στέλνουμε τις ευχές μας και τη θετική μας ενέργεια να πάνε όλα καλά. Είναι πολύ συγκινητικό το πόσο τον αγαπάτε», ανέφερε η παρουσιάστρια.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή