Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Νέα λιμνοδεξαμενή στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων

Ένα σημαντικό έργο για την ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας, την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών και τη μείωση του κόστους παραγωγής στο Τοπικό Διαμέρισμα Παλαιομονάστηρου του Δήμου Πύλης Τρικάλων διεκδικεί να υλοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας έδωσε την έγκριση, μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, για την υποβολή προς ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας του έργου «Κατασκευή Λιμνοδεξαμενής Παλαιομονάστηρου» συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκατ. ευρώ.

Ένα νέο, σημαντικό έργο για την ενίσχυση της γωργίας της περιοχής θα υλοποιηθεί στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων, του Δήμου Πύλης. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας έδωσε την έγκριση στην εισήγηση του Περιφερειάρχη, κ. Κώστα Αγοραστού, για την υποβολή προς ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας του έργου «Κατασκευή Λιμνοδεξαμενής Παλαιομονάστηρου», με συνολικό προϋπολογισμό στα 1.7 εκατ. Ευρώ.

Σε δήλωσή του, ο κύριος Αγοραστός τόνισε ότι σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων, κ. Χρήστο Μιχαλάκη, καθώς και τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες τους, εργάζονται καθημερινά για την βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής με πράξεις και χειροπιαστά έργα. Για αυτό το λόγο προσπαθούν να χρηματοδοτούν και να υλοποιήσουν έργα ουσίας που και χρήσιμα θα είναι στον τοπικό πλυθησμό, αλλά και θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της παραγωγής και την μείωση του κόστους της.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή