Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Νέα στοιχεία για την «βουτιά θανάτου» της φοιτήτριας από την Εστία του ΑΠΘ

Μια μαρτυρία  ρίχνει  περισσότερο  φως  στα  αίτια  που οδήγησαν την  φοιτήτρια  Λίνα Κοεμτζή, να βουτήξει στο κενό από τον 9ο όροφο της Φοιτητικής Εστίας στη Θεσσαλονίκη, τον Νοέμβριο του 2016.

45χρονος αυτόπτης μάρτυρας που είδε την «βουτιά θανάτου» της άτυχης 22χρονης  και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία,  ανέφερε – μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 – ότι άκουσε φωνές, σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από την είσοδο της Φοιτητικής Εστίας, σαν να μάλωναν κάποιοι και σηκώνοντας το κεφάλι του ψηλά, διέκρινε σκιές. Μετά από ένα  μικρό διάστημα ησυχίας, άκουσε ένα γδούπο και είδε σχεδόν μπροστά του, αιμόφυρτη την κοπέλα που είχε ακόμη τις αισθήσεις της. Ανέφερε επίσης, ότι είδε δυο νεαρούς να βγαίνουν από την εστία και να τρέχουν προς το σημείο που βρίσκονταν πεσμένη η φοιτήτρια και να ψάχνουν, ο ένας πάνω από την κοπέλα κι ο άλλος σε μικρή απόσταση δίπλα της. Είπε ότι οι νεαροί  έλεγαν: «Το στικάκι, το στικάκι. Βρες το στικάκι» κι όταν τους ρώτησε τι είχε συμβεί, του είπαν  να μην ανακατεύεται.

Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά είχε γίνει λόγος για αυτοκτονία. Η οικογένειά της ποτέ δεν πείστηκε για αυτό, μάλιστα η μητέρα της,  απείλησε  πριν  λίγες  μέρες, να  πέσει στο κενό  από κτήριο της Εισαγγελίας Γιαννιτσών, επειδή δεν προχωρούσαν οι έρευνες  για την υπόθεση του  παιδιού  της.  Και  μιλώντας  ξανά   για  κυκλώματα  εκβιαστών,  είπε  πως  η υπόθεση  θυμίζει τη δολοφονία  της  Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Μετά τις αποκαλύψεις  της  διαρροής  γυμνών φωτογραφιών της  άτυχης  φοιτήτριας  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά καιρούς έχουν γίνει αποκαλύψεις, ότι η 22χρονη είχε πέσει  θύμα εκβιασμού  και απειλούνταν  για  την ύπαρξη προσωπικών της βίντεο.

Ένας νεαρός που εμπλέκεται στην υπόθεση και η δίκη του έχει προσδιοριστεί να γίνει σε μερικές ημέρες, είναι κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Ακόμα δύο φέρονται ως ύποπτοι και έχουν κληθεί να καταθέσουν. 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή