Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Νέες προσλήψεις 3.700 θέσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

   Νέες προσλήψεις 3.700 θέσεων έρχονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στους δήμους όλης της χώρας αλλά και σε δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς.

   Ήδη η αρχή έχει γίνει με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 10Κ/2018, που αφορά 118 προσλήψεις τακτικού προσωπικού σε δήμους – και μάλιστα νησιωτικούς και ορεινούς. Η υποβολή των αιτήσεων «ανοίγει» στις 29 Οκτωβρίου και λήγει στις 13 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρεται και στην προκήρυξη, οι θέσεις είναι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι περισσότερες δε, 74 στο σύνολο, αφορούν τους κατόχους πτυχίων ΠΕ, με ειδικότητες όπως είναι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, νομικοί, οικονομολόγοι αλλά και τοπογράφοι μηχανικοί. Ακολουθούν οι 33 μόνιμες θέσεις ΤΕ, ενώ προκηρύσσονται και 11 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με ειδικότητα τηλεφωνητών. Υπενθυμίζεται πως οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά.

Επίσης, έχει ήδη καθυστερήσει η δημοσίευση του διαγωνισμού για την «ουρά» της προκήρυξης 3Κ/2018, που αφορά 757 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΤΑ α’ βαθμού, δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς.

Σημειώνεται τέλος ότι οι προσλήψεις αναμένεται να καλύψουν κενά σε 28 δήμους και ανάμεσα στις ειδικότητες που πρόκειται να ζητηθούν είναι καθαριστές, εργάτες, συνοδοί απορριμματοφόρων, ηλεκτρολόγοι, χειριστές μηχανημάτων, τεχνίτες και οδηγοί απορριμματοφόρων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή