Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ανελέητη» αντιπολίτευση στον Δήμο Τρικκαίων για το… Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μόνο το… τσάι και τα κουλουράκια έλειπαν από την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων για ένα ιδανικό «απογευματινό».

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης πέρασαν κατά πλειοψηφία έχοντας την ομόφωνη στήριξη και της αξιωματικής αντιπολίτευσης (σ.σ μόνο ο Καΐκης διαφώνησε κυρίως ως προς το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης).

Μοναδικό σημείο «σκληρής» κριτικής της αντιπολίτευσης, όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με τον επικεφαλής κ. Κρομμύδα να σημειώνει πως

«Θεωρώ κύριε δήμαρχε ότι είχαμε στολίσει παλαιότερα καλύτερα δέντρα και μιλάω για το δέντρο της κεντρικής πλατείας. Θα μου πείτε τώρα είναι θέμα για να γίνεται στο δημοτικό συμβούλιο η αισθητική για το συγκεκριμένο δέντρο. Έχουμε περιθώριο νομίζω να το διορθώσουμε. Δεν ξέρω αν έχετε άλλη άποψη. Θεωρώ ότι παλαιότερα είχαμε αισθητικά πολύ καλύτερα δέντρα γιατί είναι εικόνες που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα».

Παράλληλα ο κ. Κρομμύδας αφού διευκρίνισε πρώτα πως δεν μιλάει αντιπολιτευτικά αλλά ως οδηγός σημείωσε ότι «χρειάζονται παρεμβάσεις στις οδούς Νικοτσάρα, συμβολή Κολοκοτρώνη και Ιακωβάκη, Πολυκάρπου, Βενιζέλου».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή