Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Νέοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες στην πρώτη γραμμή

Μεγάλη η αποδοχή του Θανάση Λιούτα στα χωριά του Νομού

Στα χωριά του Βυτουμά, της Αγίας Παρασκευής, της Σαρακίνας, της Περιστέρας, της Θεόπετρας και της Βασιλικής βρέθηκε ο Θανάσης Λιούτας. 

Στη Σαρακίνα, ο κ. Λιούτας είχε μια πολύ ζεστή συνάντηση με γυναίκες της περιοχής. Οι ίδιες μίλησαν για την ανάγκη να υπάρχουν νέοι άνθρωποι στην πρώτη γραμμή.  

Άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για να παλέψουν για τον τόπο τους. 

Άνθρωποι που μεγάλωσαν και ζουν στον τόπο τους, που ζουν και καταλαβαίνουν από κοντά και καθημερινά τα προβλήματά τους. Άνθρωποι που είναι εδώ, που παράγουν και καταναλώνουν στον τόπο τους. Στο πρόσωπο του Θανάση Λιούτα βλέπουν τον άνθρωπο μιας νέας, δημιουργικής γενιάς που μπορεί να κάνει πολλά, ζει εδώ και που πιστεύει στις δυνάμεις των ανθρώπων και του τόπου μας.

Για αυτές ακριβώς τις μεγάλες δυνάμεις και τις μεγάλες δυνατότητες μίλησε ο Θανάσης Λιούτας, στη συνέχεια, μαζί με παραγωγούς στην Περιστέρα, όταν πήγε να τους επισκεφθεί στο χωράφι. 

Μαζί, είδαν τις καλλιέργειες, μπήκαν αμέσως στην ουσία της συζήτησης και συμφώνησαν ότι οι προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στοχεύουν αποφασιστικά σε μια δίκαιη ημέρα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους και σε μια ημέρα ανάπτυξης για τον πρωτογενή τομέα.
Αθανάσιος Λιούτας
 
Διονυσίου 7, Τρίκαλα, 42132  
Τηλ. 2431078006
Κιν. 6936843284

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή