Ανεπιθύμητος ο Τζ. Πάιατ που καμάρωνε τα drones του πολέμου

Ανεπιθύμητος ο πρέσβης των ΗΠΑ, που ήρθε στη Λάρισα να καμαρώσει την επίδειξη των αμερικανικών drones του πολέμου

Να κλείσει η αμερικανική βάση κατασκοπευτικών drones, στην 110 Π.Μ. της Λάρισας

Πρόκληση για τα φιλειρηνικά αισθήματα του λαού της Θεσσαλίας και της χώρας μας, αποτελεί η σημερινή επίσκεψη του πολεμοκάπηλου πρέσβη των ΗΠΑ, Τζ. Πάιατ, στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Λάρισας, προκειμένου να παραστεί στην επίδειξη των αμερικανικών κατασκοπευτικών drones του πολέμου, από κοινού με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ελληνικού υπουργείου Άμυνας.

Θυμίζουμε ότι στην 110 Π.Μ, με ευθύνη τόσο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Ν.Δ, στο πλαίσιο της λεγόμενης «Αμυντικής Συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ», εγκαταστάθηκε αμερικάνικη στρατιωτική βάση κατασκοπευτικών drones, που επιχειρούν από την Βόρεια Αφρική, το Αιγαίο έως την Κριμαία, συμμετέχοντας ενεργότατα στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Η Ε.Π Θεσσαλίας του ΚΚΕ, καταγγέλλει στο λαό της περιοχής, την επίσκεψη – πρόκληση του αμερικανού πρέσβη και την κυβέρνηση της Ν.Δ, που κλιμακώνει την εμπλοκή της χώρας μας στους άκρως επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε, τόσο με την παροχή στρατιωτικών βάσεων στις ΗΠΑ στη χώρα μας, όσο και με την συμμετοχή ελληνικών ενόπλων δυνάμεων με το αντίστοιχο πολεμικό υλικό, σε επεμβάσεις σε άλλες χώρες.

Η αύξηση των αμερικανικών βάσεων στο έδαφος της χώρας μας και της εμπλοκής της στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε, όχι μόνο δεν εξασφαλίζουν την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή, αλλά πολλαπλασιάζουν τους κινδύνους για το λαό μας και άλλους λαούς, αφού Ελλάδα μετατρέπεται σε μαγνήτη κινδύνων σε μια πιθανή ανάφλεξη στην περιοχή, που σήμερα είναι πολύ πιο ορατή.

Η Ε.Π Θεσσαλίας του ΚΚΕ, καλεί τους εργατοϋπαλλήλους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού, ιδιαίτερα τη νεολαία, να πάρουν μέρος μαζικά στον αγώνα του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, αξιώνοντας την μη κύρωση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ από την Βουλή, να κλείσουν όλες οι ΑμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις στη χώρα μας, να επιστρέψουν άμεσα όλες οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις που συμμετέχουν σε ιμπεριαλιστικές αποστολές έξω από τα σύνορά μας, να αποδεσμευτεί η χώρα μας από ΝΑΤΟ, Ε.Ε, με το λαό αφέντη στον τόπο του. Καμία διευκόλυνση, καμία εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή