Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανέτοιμα τα ΕΛΤΑ Τρικάλων για την δεύτερη φάση αντιμετώπισης του κορωνοϊού

Ο φόβος του κορωνοϊού δεν επηρέασε την πλειονότητα των Τρικαλινών πολιτών, που στήθηκαν σήμερα σε ουρές έξω από τα ΕΛΤΑ και τις τράπεζες, για να εξυπηρετηθούν.

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά η έξυπνη πόλη δείχνει ότι ο μόνος …έξυπνος εναπομείναντας σε αυτή, είναι ο δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ενώ ο κ. Παπαστεργίου δίνει την δική του «μάχη», από το μεγαλύτερο μετερίζι της χώρας, αυτό της Προεδρίας της ΚΕΔΕ, οι εταιρίες στην πόλη του, όπως αυτή των ΕΛΤΑ, που δεν εκμεταλλεύτηκαν το lockdown, για να είναι οργανωμένες τώρα που περνάμε στην δεύτερη φάση αντιμετώπισης του κορονοϊού, δείχνουν ανίκανες να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, σε τέτοιες καταστάσεις και με τα μέτρα που πρέπει να ακολουθούνται.

Πολλοί πολίτες περίμεναν στην ουρά και… χωρίς υπομονή, έξω από τα ΕΛΤΑ στην οδό Στρατηγού Σαράφη, στα Τρίκαλα για να εξυπηρετηθούν, αδιαφορώντας για τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να τηρούνται, καθώς τους περιμένει ένα τριήμερο με άδεια …πορτοφόλια, αφού τα ΕΛΤΑ, αδυνατούν να τους εξυπηρετήσουν σήμερα.

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες του trikalanews.gr, ο συγχρωτισμός δεν αποφεύχθηκε και δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν να κάνουν με την απόσταση των 2 μέτρων, ενώ κάποιοι έλαβαν κάποια μέτρα προστασίας φορώντας μάσκα ή γάντια.

Αγανακτισμένοι πολίτες, κάλεσαν την αστυνομία, να επιβάλλει την τάξη, αλλά όπως έσπευσε στο σημείο, έτσι και έφυγε, αδυνατώντας να βάλει τάξη σε αυτή την κατάσταση.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή