Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Νίκος Μιχαλολιάκος: Ο Λαός θα καταργήσει την συμφωνία των Πρεσπών!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Λάζαρο Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην Εγνατία Τηλεόραση.  Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε αρχικά τις "πατριωτικές κορώνες" του Πάνου Καμμένου για το Μακεδονικό, σημειώνοντας πως προέρχεται πολιτικά από το περιβάλλον Μητσοτάκη που ανέκαθεν υποστήριζε την λύση της σύνθετης ονομασίας για τα Σκόπια.
 
Για την πρόσφατη δημοσκόπηση της Marc που εκτιμά ότι στην επόμενη Βουλή η Χρυσή Αυγή θα κατακτήσει 24 έδρες υπογράμμισε πως τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών ανεβαίνουν παρά την φίμωση και τον ανηλεή πόλεμο από ένα ολόκληρο σύστημα.  Η Χρυσή Αυγή είναι ένα πολιτικό φαινόμενο και στέκεται όρθια παρά τους διωγμούς, την σκευωρία, τους αποκλεισμούς και την "προληπτική λογοκρισία" της ΕΡΤ.
 
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εκτίμησε πως τα ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος θα έχουν διαρκή ανοδική τάση και μέσα στα επόμενα χρόνια θα διεκδικήσει την εξουσία της Χώρας.
 
Για τα πρωτοφανή μέτρα καταστολής στο δυναμικό συλλαλητήριο ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας τόνισε πως ο Τσίπρας βαδίζει στα χνάρια του Μαδούρο. Ο Λαός έχει καταλάβει πια τι σημαίνει αριστερά: Βία, αυθαιρεσία, κομματικό και πελατειακό κράτος.
 
Οι εξαγγελίες του Τσίπρα είναι μια κακή αντιγραφή των εξαγγελιών Παπανδρέου, υποσχέσεις γεμάτες "θα" που δεν οδηγούν πουθενά. Για τις συντάξεις επανέλαβε ότι οι περικοπές έχουν υπογραφεί και ακόμα και αν γίνει αναβολή για 6 μήνες, ο Τσίπρας δεν σώζεται.
 
Επανερχόμενος στο Μακεδονικό σημείωσε πως η Νέα Δημοκρατία θα εξαπατήσει τον Λαό στο εθνικό ζήτημα, αφού ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει πως θα σεβαστεί στην συμφωνία των Πρεσπών.
 
Αφού επανέλαβε πως είναι ανάγκη οι εκλογές να διεξαχθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε να φύγει η καταστροφική και εθνομηδενιστική κυβέρνηση Τσίπρα, ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται ολόψυχα στο πλευρό του Ελληνικού Λαού που θα ανατρέψει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.  

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή