​Νίκος Παναγιωτόπουλος: Πρόκληση για την κοινωνία που δοκιμάζεται

Ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ν.Δ. Βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, σχετικά με την εκδήλωση για τα 182 χρόνια από την ίδρυση του Αρείου Πάγου, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Η ηγεσία του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας επέλεξε να εορτάσει τη συμπλήρωση 182 χρόνων από την ίδρυση του Αρείου Πάγου, με πανηγυρική εκδήλωση και δεξίωση στο Hilton. Σε καιρούς χαλεπούς για τα οικονομικά του μέσου πολίτη και κάθε φορέα του Δημοσίου Τομέα, η διοργάνωση μίας πολυτελούς εκδήλωσης δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς. Τόσο ως προς τη σκοπιμότητά της, καθώς ουδέποτε κατά τις τελευταίες δεκαετίες εορτάστηκε επέτειος ίδρυσης του Αρείου Πάγου, αλλά και ειδικά ως προς την κάλυψη των υψηλών δαπανών που απαιτούνται.

Στις μέρες μας, αποτελεί πρόκληση για την κοινωνία που δοκιμάζεται. Ο πολίτης θέλει να αισθάνεται το θεσμό της Δικαιοσύνης ως ισχυρό θεματοφύλακα του Κράτους Δικαίου και ύστατο καταφύγιο των αδυνάτων. Δυστυχώς, εκδηλώσεις αυτού του ύφους απλά και μόνο κλονίζουν την εμπιστοσύνη του στο θεσμό».Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή