Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Μετατρέπουν τα ΕΛΤΑ σε προσωπικό παραμάγαζο προσλήψεων ημετέρων

Η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Ν. Δ., Βουλευτής Β’ Αθηνών Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή την ανακοίνωση του  Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σχετικά με την ερώτησή της για τις εξαγγελίες του Προέδρου της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές για αύξηση μισθών και περαιτέρω προσλήψεις, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κατέθεσα σήμερα αναφορά προς τον κ. Παππά που περιλαμβάνει ανακοίνωση και επιστολή εργαζομένων της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές. Σε αυτές καταγγέλλεται η τακτική που ακολουθεί η διοίκηση της εταιρείας η οποία έχει οδηγήσει στην πρόσληψη προσωπικού με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ, την απαξίωση του τακτικού προσωπικού και την επιλογή στελεχών με βάση κομματικά κριτήρια, καθώς επίσης και τη γενικότερη κακοδιαχείριση του οργανισμού.

Ο αποτυχημένος Υπουργός – Καναλάρχης,  ως σύγχρονος Μαυρογυαλούρος,  μετατρέπει την εταιρεία ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές σε προσωπικό παραμάγαζο προσλήψεων ημετέρων. Τον καλούμε να δώσει σαφείς εξηγήσεις στους πολίτες, τους εργαζόμενους,  ακόμη και στους κομματικούς του συντρόφους, οι οποίοι παραπονιούνται, ότι έχουν μείνει  στην “απ’ έξω”».
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή