Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανοιχτή επιστολή επαγγελματία για το πρόβλημα της στάθμευσης στα Τρίκαλα

Τεράστιο είναι το πρόβλημα της στάθμευσης επαγγελματικών οχημάτων για ανεφοδιασμούς καταστημάτων στο κέντρο των Τρικάλων, αφού ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν όπου βρεθούν, χωρίς να δίνουν σημασία αν ο χώρος είναι ενδεδειγμένος για ανεφοδιασμούς καταστημάτων ή ακόμη και αναπήρους.

Για αυτό το λόγο, δημότης και επαγγελματίας οδηγός, απέστειλε ανοιχτή επιστολή, εκφράζοντας τους προβληματισμούς του για τους οδηγούς αυτούς, αλλά και την αδυναμία της Δημοτικής Αστυνομίας να βάλει μία τάξη στο πρόβλημα αυτό:

Καλησπέρα,

Χτες το απόγευμα, μια εργάσιμη ημέρα, όπως σχεδόν καθημερινά, συνέχιζα τις επισκέψεις σε πελάτες της επιχείρησης που εργάζομαι στο κέντρο της πόλης.

Εκτός των άλλων έπρεπε να μεταφέρω και κάποια εμπορεύματα σε έναν από αυτούς στην πλατεία Δεσποτικού. 

Επαγγελματικό αυτοκίνητο το δικό μου, πήγα απευθείας να παρκάρω στις θέσεις που ο δήμος έχει παραχωρήσει στα επαγγελματικά για φορτωεκφόρτωση στα ωράρια καταστημάτων. Όμως πουθενά εκεί γύρω, απέναντι από τον Μασούτη, επί της Καποδιστρίου και μπροστά στο περίπτερο δεν υπήρχε θέση ελεύθερη, κατειλημμένες όλα από μη επαγγελματικά αυτοκίνητα. Έτσι το κοντινότερο μέρος που βρήκα ώστε να μη κάνω πολύ δρόμο στο ξεφόρτωμα ήταν στην αρχή του πεζόδρομου στην Ιπποκράτους και πάρκαρα χωρίς να ενοχλώ την κίνηση. Γυρίζοντας μετά από το ξεφόρτωμα, βλέπω μια κλήση στο αυτοκίνητο παράνομη στάθμευσης. 

Μηχανάκια, αυτοκίνητα, κινούνται παράνομα, παρκάρουν παράνομα, πάνω σε πεζόδρομους, πεζοδρόμια, θέσεις αναπήρων και σε απίθανα μέρη, αλλά φαίνεται να μη ενδιαφέρει την δημοτική αστυνομία που δυστυχώς, καθημερινά δείχνει την σοβαρή ανεπάρκεια να διαχειριστεί το πρόβλημα της κίνησης. 

Πείραξε όμως ένα επαγγελματικό που πάρκαρε επειδή οι ίδιοι οι δημοτικοί αστυνόμοι δεν έκαναν την δουλειά τους σωστά.

Πριν από μια μέρα επισήμανα, λόγω προσωπικής φιλίας σε μια συζήτηση και στον Δήμαρχο, τον κο Παπαστεργίου, το ίδιο πρόβλημα. 

Έτσι, η ανικανότητα και αδιαφορία των δημοτικών αστυνόμων να διασφαλίσουν την σωστή λειτουργία της στάθμευσης στην πόλη σε άλλους κοστίζει το μεροκάματο.

Στις φώτο, χθες το πρωί, οι θέσεις στο κέντρο της πόλης που προορίζονται για επαγγελματικά αυτοκίνητα.

Κάθε ώρα είναι το ίδιο.

Christos Krikelis

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή