Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανοιχτή επιστολή Ντίνου Κοτρώνη προς τον Υπουργό Ενέργειας Κώστα Σκρέκα

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων απευθύνει ανοιχτή επιστολή προς τον Τρικαλινό νέο υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα.

«Προς

Σκρέκα Κων/νο Υπουργό ενέργειας και περιβαλλοντος.

Κε Υπουργέ
Τώρα που τα συγχαρητήριά τελείωσαν, είμαι σίγουρος ότι θά ασχοληθείτε μέ θέρμη καί ζήλο όχι μόνο για την επίλυση των χρονιζοντων προβληματων του νομου Τρικάλων αλλά καί την προωθηση νέων δράσεων που ο τόπος έχει ανάγκη! Άλλωστε από την πραγματοποιηση αυτών θά κριθείτε στο τέλος τής θητεία σας. Ε ιμαι σίγουρος ότι τα γνωρίζετε, επιτρέψτε μου όμως να σας υπενθυμίσω κάποια που η ταπεινότητα μου θεωρεί σημαντικά. Πρώτα καί κυρια τα φράγματα Μεσοχωρας και Νέας Ζωής. Αποτελούν κατά την άποψή μου την ΝΤΡΟΠΗ του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους. Δεν μπορώ νά διανοηθώ ότι αφήνοντας κάποτε τό υπουργείο σας, αυτά τα δύο έργα δεν θά λειτουργουν.

Άλλο ένα πολυ σημαντικό έργο είναι η αναβάθμιση της Ελεγχόμενης Κυνηγετικής Περιοχής Κοζιακα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί πρωτοφανη ταπείνωση.

Κε Υπουργέ χωρίς να παραγνωριζω ότι υπάρχουν καί πολλα αλλα, επιτρέψτε μου να υποστηρίξω ότι τα παραπανω θα απογειώσουν αναπτυξιακά καί τουριστικά τό νομό μας. Σας δίνετε η ευκαιρία να κριθείτε από τό αποτέλεσμα, το οποίο διαχρονικά θά είναι ο αψευδης μάρτυς των ικανοτήτων σας. Να μη χαθεί κε Υπουργέ καί αυτή η ευκαιρία!

Με Τιμή
Ντίνος Κοτρώνης.
Πολίτης Τρικάλων.»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή