Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανοικτή Διαβούλευση για το νέο LEADER στο Μουζάκι

Η Ομάδα Τοπικής Δράσης της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. και ο Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου, στα πλαίσια της Ανοικτής Δημόσιας Διαβούλευσης για το σχεδιασμό του νέου LEADER 2023-2027 «Καρδίτσα – Θεσσαλιώτιδα: Τόπος δημιουργίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης», διοργανώνουν εκδήλωση σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα στο Καφέ Άρωμα στο Μουζάκι.

Η εκδήλωση έχει σαν στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση και την καταγραφή απόψεων, προτάσεων, ιδεών καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος από τον τοπικό πληθυσμό και τους συλλογικούς φορείς του Δήμου, ώστε το νέο πρόγραμμα LEADER να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη τοπική αναπτυξιακή στρατηγική, η οποία θα εφαρμοστεί στο πλαίσιο της παρέμβασης Π3-77-4.1 «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER» του ΣΣ της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Το σχέδιο Τοπικού Προγράμματος LEADER 2023-2027, με προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής το σύνολο των Κοινοτήτων της ΠΕ Καρδίτσας και της ΔΕ Θεσσαλιώτιδος της ΠΕ Φθιώτιδας θα σχεδιαστεί μέσω της «από κάτω προς τα πάνω» προσέγγισης ως προϊόν διαβούλευσης με τους αντιπροσωπευτικούς φορείς της περιοχής αλλά και τον τοπικό πληθυσμό.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή