Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άνοιξε η πλατφόρμα συμμετοχής στον 6ο Πλαστήριο δρόμο

Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής συμμετοχών για τον 6ο Πλαστήριο Δρόμο που όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου.

Ειδικότερα όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν στην ηλεκτρονικά  (εδώ)

Η εγγραφή στους αγώνες δρόμου θα είναι, όπως πάντα, ΔΩΡΕΑΝ, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να πάρουν μέρος, να χαρούν και να απολαύσουν τη διαδρομή που θα επιλέξουν να ακολουθήσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι η εκκίνηση του ημιμαραθώνιου, των 10χλμ και των 5χλμ, θα γίνει για πρώτη φορά  από την κεντρική πλατεία , αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της μετακίνησης, δίνοντας έτσι έμφαση στο κέντρο της πόλης μας και την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους δρομείς, κερδίζοντας χρόνο να περιηγηθούν σ΄ αυτό.

Η εκκίνηση του ημιμαραθώνιου και των 10χλμ θα γίνει ταυτόχρονα και οι δρομείς μέχρι  το 5ο χλμ θα τρέχουν στην ίδια διαδρομή  προς την αναρρυθμιστική λίμνη.  Μετά τα Χίλια Δέντρα και πριν το ξενοδοχείο Thessalikon Grand , οι δρομείς των 10χλμ θα κάνουν αναστροφή, ενώ οι συμμετέχοντες στον ημιμαραθώνιο θα συνεχίσουν μέχρι το ύψος της αναρρυθμιστικής λίμνης περίπου και θα επιστρέψουν. σοι πάρουν μέρος στα 5χλμ θα κάνουν την ίδια διαδρομή, ξεκινώντας δέκα λεπτά αργότερα, μέχρι το ύψος του Νοσοκομείου περίπου και θα επιστρέψουν.

Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική και θα υπάρχουν σημεία ελέγχου των δρομέων.

Όλοι οι τερματισμοί θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή