Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άνοιξε τις πύλες της η “Γωνία Μητροπάνου” στην Αγία Μονή

Ένας χώρος στον οποίο θα χτυπά η καρδιά του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου εγκαινιάστηκε σήμερα στην Αγία Μονή.

Στην «οικία Σοφίας Μπούμπα», ο Δήμος Τρικκαίων σε αγαστή συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Μονής έδωσαν στο τρικαλινό και όχι μόνο, κοινό έναν χώρο γεμάτο ιστορία, γεμάτο ήχους και εικόνες του Δημήτρη Μητροπάνου.

Η βραδιά των εγκαινίων στέφθηκε με επιτυχία. Στην “Γωνία Μητροπάνου” βρέθηκαν δεκάδες φίλοι του αξεπέραστου καλλιτέχνη οι οποίοι έδειξαν την αγάπη τους στον Τρικαλινό τραγουδιστή.

Χαιρετισμό απεύθυναν οι βουλευτές της ΝΔ, Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας, Τάκης Παζαϊτης και Γιώργος Καταβούτας, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καϊκης, η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Μονής Ιωάννα Σχορετσιανίτη, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης ενώ στη συνέχεια το μικρόφωνο “ανοιξε” στο κοινό και όλοι μοιράστηκαν την άποψή τους για τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τα σπουδαία τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου καθώς οι Δημήτρης Παδιός
και Γιώργος Μπαμπαλιάρης στο τραγούδι και Βασίλης Μητσιάκης (μπουζούκι) και Χρήστος Μακρής (κιθάρα) ερμήνευσαν ορισμένες από τις αμέτρητες επιτυχίες του.

Η “Γωνιά Μητροπάνου” θα είναι ανοικτή καθε μέρα απο τις 10.00 έως τις 21.00 ενώ το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει και λαϊκή ορχήστρα.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή