Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανοιχτή Συνέλευση Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων: «Ούτε στα Τρίκαλα, ούτε πουθενά…»

Μαζική και μαχητική, με έντονο το νεανικό χρώμα, η αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα το Σάββατο 11 Νοέμβρη, εναντίον της επίσκεψης του αρχιφασίστα Μιχαλολιάκου.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή, την έντονη αστυνομοκρατία, οι φωνές και τα αντιφασιστικά συνθήματα των εκατοντάδων διαδηλωτών δόνησαν την πόλη των Τρικάλων κι ακούστηκαν μέχρι τον χώρο ομιλίας του Φύρερ.

Ηχηρό και πανίσχυρο το μήνυμα καταδίκης του φασισμού και του ρατσισμού, του συστήματος που τον γεννά και τον υποθάλπει, καθώς και της αντιλαϊκής πολιτικής που τον τρέφει.

Μόνο κρυμμένοι, απομονωμένοι από τον λαό των Τρικάλων και προστατευμένοι από 20 διμοιρίες ΜΑΤ(!!!), μπόρεσαν να εμφανιστούν 100 φερτοί χρυσαυγίτες κι ο αρχηγός τους.

Το αντιφασιστικό κι αντιρατσιστικό κίνημα της περιοχής, με τη συνεχή του παρουσία και δράση, θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση των δημοκρατικών, κοινωνικών, εργασιακών κι ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των λαϊκών ελευθεριών, την προάσπιση των φτωχών, των αδυνάτων, των προσφύγων, όλων των ανθρώπων που βιώνουν αποκλεισμούς και καταπίεση.

Τα Τρίκαλα των λαϊκών αγώνων και της κοινωνικής αλληλεγγύης, κατέδειξαν πως… το «ανεπιθύμητος» δεν ήταν απλώς μια λέξη, μα η πραγματικότητα!

Συνεχίζουμε…

Ανοιχτή Συνέλευση Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων

Υ.Γ. Μελανή σελίδα στην ομόθυμη στάση της πόλης αποτέλεσαν ορισμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης τα οποία διάλεξαν την «απέναντι όχθη» του ποταμού, διάλεξαν λοιπόν και το κοινό που θέλουν να απευθύνονται…
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή