Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανοιχτή σύσκεψη… κεκλεισμένων των θυρών στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Σάλος έχει προκληθεί από εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων μετά τη πρόσφατη ανάρτηση πλάκας στο Νοσοκομείο, η οποία αναφέρει «Μέρος της ανακατασκευής του Παλαιού Νοσοκομείου είναι δωρεά των εργαζομένων του Νοσοκομείου από χρήματα δικαστικών διεκδικήσεων. Διοίκηση Δημήτρη Γ. Παρθένη 2019». Για το λόγο αυτό, σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων συγκάλεσε έκτακτη ανοιχτή σύσκεψη των μελών του στη 1 το μεσημέρι. 

Το trikalanews.gr βρέθηκε εκεί και αιτήθηκε από την κ. Ματίνα Κούκια, πρόεδρο του Συλλόγου, να παρίσταταιστην ανοιχτή σύσκεψη των εργαζομένων, με την κ. Κούκια να απαντά ότι αυτό θα καταστεί δυνατό μόνο μετά τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του Δ.Σ.. Μετά την προσέλευση των εργαζομένων-μελών του Συλλόγου, η κ. Σταυρούλα Κόσυβα, μέλος και του προηγούμενου Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων, τοποθετήθηκε αρνητικά στο παραπάνω αίτημα του εν λόγω ΜΜΕ και ως εκ τούτου απαγορεύτηκε η είσοδος δημοσιογράφου. Έτσι, η ανοιχτή σύσκεψη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Το κύριο θέμα της ανοιχτής σύσκεψης, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr , αλλά και κατόπιν συνομιλίας που είχαμε με πολλούς εργαζομένους λίγο πριν την επίμαχη σύσκεψη, ήταν ποιος συναίνεσε να κρατηθούν χρήματα από τους εργαζομένους για την ανακατασκευή του Παλαιού Νοσοκομείου ως δωρεά και ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα αυτά. 

Λίγο πριν την έναρξη της ανοιχτής σύσκεψης, η κ. Ματίνα Κούκια, ενημερώνοντας για το θέμα το trikalanews.gr , είπε ότι η σύσκεψη είχε συγκληθεί, καθώς πολλοί εργαζόμενοι ζητούσαν να μάθουν πώς έχει γίνει η πίστωση για την εν λόγω δωρεά, συμπληρώνοντας επίσης ότι 3 από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, τα οποία ήταν και μέλη του προηγούμενου Δ.Σ., γνώριζαν το θέμα από παλιά και θα τοποθετούνταν επί του θέματος στην ανοιχτή σύσκεψη.

Κατόπιν όλων των προηγούμενων, αναμένουμε δελτίο τύπου, το οποίο προφανώς θα βγει μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή