Αντάμωσαν οι Λαντζονίτες στο Βροντερό για 6η συνεχή χρονιά

Το 6ο Αντάμωμα των Λαντζονιτών πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 στην πλατεία του Βροντερού, παρουσία αρκετού κόσμου στην πλειοψηφία τους Λαντζονίτες αλλά και πολλών επισκεπτών από την γύρων περιοχή του Δήμου Πύλης, που εξελίχτηκε σε ένα πραγματικό πανηγύρι του Χωριού.

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Βροντερού (Λαντζονίτισα) σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, αφού ο κόσμος απόλαυσε τις νόστιμες ,χειροποίητες παραδοσιακές πίτες που ετοίμασαν οι γυναίκες του Χωριού, γλεντώντας συγχρόνως με την ζωντανή δημοτική ορχήστρα που έπαιζε παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας.

Χαιρετισμό έκανε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βικτωρία Λαμπράκη που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους καθώς και τους επίσημους και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Στην συνέχεια χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας καλωσορίζοντας όλους ευχόμενος Χρόνια Πολλά, δίνοντας συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου για την όμορφη εκδήλωση του Ανταμώματος υποσχόμενος ότι ο Δήμος θα είναι πάντα δίπλα στις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Κων/νος Ούτρας, ο  εοεκλεγείς Πρόεδρος της Τ.Κ. Βροντερού κ. Νικόλαος Χρυσόμαλλος.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή