Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αντί για εισιτήριο, προσφέρουμε τρόφιμα – Έρχεται εντυπωσιακό φεστιβάλ στα Τρίκαλα

Μια μεγάλη συναυλία κοινωνικής αλληλεγγύης πραγματοποιείται το διήμερο 12 και 13 Νοεμβρίου 2022 από τον Δήμο Τρικκαίων και τον Σύλλογο Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων.
Στο πλαίσιο των 125 χρόνων ύπαρξης και λειτουργίας της ιστορικής Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων, με την υποστήριξη και επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Ορχηστρών και Χορωδιών.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης και με την υποστήριξη των φιλανθρωπικών σωματείων «Αγία Βαρβάρα» και «Φίλες της Αγάπης».
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2022.
Την πρώτη ημέρα, Σάββατο 12 Νοεμβρίου, θα δοθεί μεγάλη συναυλία στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης». Τη δεύτερη ημέρα, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα δοθούν δύο μικρές συναυλίες, στο Σωφρονιστικό Κατάστημα της πόλης των Τρικάλων και στο Γηροκομείο της Ι.Μ. Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, στα Μεγάλα Καλύβια του Δήμου Τρικκαίων.
Τα μουσικά σύνολα που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό: το να ενισχυθούν με τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων και τα συσσίτια του Ιερού Ναού της Παναγίας Φανερωμένης, ώστε να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες.
Παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία σε πολίτες που δεν είναι δυνατόν εκ των πραγμάτων να παρευρεθούν στην προγραμματισμένη συναυλία του Σαββάτου, να παρακολουθήσουν μέρος της συναυλίας αυτής στους χώρους παραμονής τους.
Τα μουσικά σύνολα που θα πάρουν μέρος στο φεστιβάλ είναι :
– Η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας,
– Το κιθαριστικό ντουέτο Αλεξάνδρας Χριστοδήμου και Γιάννη Πετρίδη
– Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων
– Η Χορωδία Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης
Γαρδικίου και Πύλης,
– Η σαξοφωνική ορχήστρα του Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης, Κουκλουσάξ
– Η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων
– Και το Δημοτικό Χορευτικό συγκρότημα Τρικάλων.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Επειδή ακριβώς η συναυλία αφορά στην κοινωνική αλληλεγγύη, αντί εισιτηρίου, παρακαλούνται οι συμπολίτες να προσφέρουν τρόφιμα .

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή