Τα νέα της πόλης

Αντιδρούν στην εγκατάστασή τους στο Κουτσόχερο οι Τρικαλινοί πλημμυροπαθείς (φωτό – βίντεο)

21 Sep 2023

Κατάθεση ψηφίσματος στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Στην περιφερειακή ενότητα Τρικάλων, στο πλαίσιο της κατάθεσης ψηφίσματος το οποίο παρέλαβαν οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Ντ. Μπάρδας και Χρ. Γακόπουλος βρέθηκαν όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr πλημμυροπαθείς από την περιοχή της Φαρκαδόνας.

Πρωταρχικό αίτημα η επίλυση τους στεγαστικού προβλήματος των πλημμυροπαθών. Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή 70 οικογένειες μένουν σε καταυλισμό στο Γριζάνο ενώ υπάρχει σχέδιο από πλευράς της κυβέρνησης, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, να εγκατασταθούν στο Κουτσόχερο.

Για το τελευταίο, κάτοικοι και δήμος έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους χωρίς ωστόσο να υπάρχει αντίστοιχη μέριμνα μέχρι στγμής.

Η απάντηση από τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Ντ. Μπάρδα, ήταν ότι και από πλευρά της περιφερειακή ενότητας υπάρχει αντίθεση σε μια τέτοια προοπτική.

Επίσης, σημαντικά προβλήματα έχουν προκύψει για τους αγρότες οι οποίοι καλούνται από τον ΕΛΓΑ να επισκεφθούν τα χωράφια τους για αν αποτυπώσουν τις ζημιές ωστόσο δεν υπάρχουν ανοιχτοί δρόμοι για να μπορέσουν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Όπως ανέφερε και πάλι ο κ. Μπάρδας, έχουν δοθεί τα κονδύλια στον Δήμο Φαρκαδόνας ο οποίος θα πρέπει να αναλάβει την αποκατάσταση αγροτικών δρόμων.

Διαβάστε επίσης:

Μαζική κινητοποίηση στα Τρίκαλα – Πολλά τα αιτήματα (φωτό – βίντεο)

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.