Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αντιπαράθεση για το ποιος κάνει καλύτερη … βεγγέρα

«Κόντρα» μεταξύ του Δημάρχου Τρικκαίων και του …κοσμοπολίτη Τάσου Κατσιάνη
Δεν άντεξε προχθές το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων ο Τάσος Κατσιάνης και τα «έχωσε» στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για το γεγονός ότι στήθηκε τσιμπούσι στον «Μύλο των Ξωτικών» προς τιμήν των 300 και πλέον προσκεκλημένων του πρόσφατου Συνεδρίου για την διαχείριση των απορριμμάτων.
Ο κ. Κατσιάνης, διαμαρτυρήθηκε για την …βεγγέρα- όπως την αποκάλεσε- για τον λόγο ότι στέρησε σε βραδιά καύσωνα, την δυνατότητα των Τρικαλινών για …θερινό σινεμά και …αγιόκλημα.
Η απάντηση του σαφώς ενοχλημένου από την ερώτηση Δημάρχου, ήταν …απαξιωτική για τα έσοδα που στερήθηκε ο Δήμος από την λειτουργία του θερινού σινεμά κάνοντας λόγο για «εφήμερη οικονομική ζημιά από τα 50 εισιτήρια»,  και για …κέδρος ότι «300 άτομα έφυγαν από τα Τρίκαλα με τις καλύτερες εντυπώσεις (αυτό έλειπε τζάμπα ήταν) και για αυτό λέγεται …πολυχώρος ο συγκεκριμένος χώρος, για να φιλοξενεί και τέτοιες εκδηλώσεις» και πρόσθεσε μάλλον με ίχνος …ζήλιας, «δεν ήταν …βεγγέρα από αυτές που πας εσύ», θέλοντας να μειώσει το …κόστος σε σχέση με τις …κοσμοπολίτικες βεγγέρες στις οποίες συμμετέχει πλέον ο κ. Κατσιάνης. 
Εντωμεταξύ πάρα πολύ ατυχέστατη για προφανείς λόγους, η σύγκριση του Δημάρχου για την …βεγγέρα του τόσο με το φεστιβάλ της ΚΝΕ όσο και με το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ για να τονίσει τον …πολυχώρο του «Μύλου Ματσόπουλου»…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή